ÄNTLIGEN!
Vi på AVA kan idag glatt tillkännage vår nya, rykande heta leverantör av motorcyklar. Vi välkomnar med öppna armar - HUSQVARNA MOTORCYCLES!
Detta innebär att vi radikalt förstärker vår position i MX och Endurosegmenten, samtidigt som vi kan se fram mot de spännande landsvägshojarna som planeras komma.

Här nedan presenteras den pressrelease som Husqvarna Motorcycles släpper idag;

"AVA MC BLIR NY HUSQVARNA MOTORCYCLES ÅTERFÖRSÄLJARE!
Efter en lyckad lansering av offroadprogrammet gör nu Husqvarna Motorcycles sin återkomst till landsvägssegmentet och levererar karaktärsfulla motorcyklar – rena linjer, den senaste tekniken och funktionell design inspirerad av dess svenska arv.

Husqvarna Motorcycles Scandinavia är stolta att presentera AVA MC som officiell återförsäljare.
AVA MC som är en fullsortimentshandlare blir en stark partner och passar perfekt för den resa Husqvarna Motorcycles inlett för att bli den tredje största motorcykeltillverkaren i Europa.
AVA MC som under många år varit en stark aktör inom MC-branschen kommer fortsättningsvis kunna förse sina kunder med Husqvarna Motorcycles fulla modellprogram beståendes av Landsväg, Motocross, Enduro och Supermotard.

Gunnar Blomgren, VD, AVA MC:
- Vi har en tid tittat på hur vi ska utveckla vår Motocross & Endurosatsning. När vi nu blir återförsäljare av Husqvarna Motorcycles som dessutom får ett högst intressant landsvägsprogram så känns det som att vi har hittat rätt. Hela modellprogrammet kommer finnas representerat hos oss likaså kommer vi att lägga krut på att ha ordentligt med Husky Power, Husky Style och originalreservdelar i lager.

Krister Elfving, Brand Manager, Husqvarna Motorcycles Skandinavia:
- Med den utveckling vi står inför där fortsatt fokus kommer ligga på vårt offroadsegment samtidigt som vi lanserar ett komplett landsvägsprogram så känns det fantastiskt kul att kunna presentera AVA MC som det senaste tillskottet i vårt växande återförsäljarnät.