Indian motorcyklar nya scout serien

Indian motorcyklar nya scout serien
Vi presenterar den helt nya Indian Scout-serien, en helt ny plattform med 5 distinkta modeller for förare som söker ikonisk amerikansk design, en legendarisk balans mellan kraft och kontroll, och förarorienterad teknik.

#101Scout
Nästan 100 år efter att den skapades åter introducerar Indian Motorcycle 101 som den mest högpresterande Scout vi någonsin har erbjudit. Med en helt ny vätskekyld SpeedPlus 1250 cc V-Twin på 111 hk/82 kW, färgmatchad kåpa, inverterade justerbara framgafflar, dubbla Brembo®-bromsar och justerbara piggyback-stötdämpare bak.

#ScoutBobber
Scout Bobber har en aggressiv framtoning och är kraft och är det perfekta uttrycket för den ikoniska bobberstilen. Svartmålad framifrån och bak med skurna bobberskärmar och strålkastare, den lutar sig härt mot en klassisk bobberkänsla.

#SportScout
Inspirerad av historien men omdesignad för dagens stil. Snygga, glänsande svarta 150 mm risers i motorstil med maskinbearbetade trippelträder är standard för en grym stil som förbättrar räckvidd och kontroll för aggressiv körning. Kvartskäpan ger Sport Scout en elegant och anpassad look direkt från fabriken och 19-tums framhjulet bidrar till Sport Scouts aggressiva karaktär.

#SuperScout
Byggd för alla typer av körning. Sadelväskor, wire wheels, vindruta och passagerarsäte är alla standard. Touring-sadelväskor är de största vi någonsin har erbjudit på Scout med en ny snabbdragsflik för enkel användning och en vindruta med snabbfäste som tas av på några sekunder. Förstklassiga kromfinisher och felfri lack bidrar till den tidlösa designen som är en del av Indian Scouts arv.

#ScoutClassic
Där traditionellt inspirerad design möter behoven hos dagens amerikanska cruiserförare. Förstklassig krom, klassiska svepande skärmar och felfri lack kommer garanterat att dra blickarna till sig. Wire wheels bidrar till den tidlösa, autentiska stilen. Låg sitthöjd och avslappnad ergonomi ger en enkel och säker körning i alla hastigheter, oavsett om du pendlar eller ska ut på en weekendresa.

Läs mer och skapa berättelser värda att dela på
https://www.indianmotorcycle.se/scout-family/