Auktoriserad verkstad för:

Ducati
Honda
Indian
Suzuki

ÖPPETTIDER (Apr-Sep)

Mån-Tor: 07:30-17:00
Fre: 07:30-15:00
Lör-Sön: Stängt

ÖPPETTIDER (Okt-Mar)

Mån-Fre: 07:30-16:00
Lör-Sön: Stängt

Telefontider
Mån-Fre:
09:00-15:00
KONTAKT:
Kundmottagning:
Telefon: 08-556 369 15
E-post: kundmottagningen@avamc.seVälkommen till AVA MCs verkstad - en fullserviceverkstad.

AVA MC är auktoriserad verkstad för: MV Agusta, Indian Motorcykel, Honda, Ducati och Suzuki.

Vår moderna och väludivustade verkstad är auktoriserat serviceställe för de märken som är listade ovan och är även auktoriserat service center för Öhlins. Om olyckan är framme kan du vända dig till vårt kunniga gäng med alla typer av försäkringsärenden. Vi prioriterar de märken vi har men har du en motorcykel av ett annat märke så är du välkommen att kontakta oss för att se om vi kan ta in den på service eller det jobb du vill ha utfört.

Service
Vi erbjuder det mesta inom verkstad för motorcyklar. Vi utför service enligt tillverkarens insdivuktioner så du kan bibehålla eventuell fabriksgaranti och/eller bibehålla högt andrahandsvärde. Självklart jobbar vi med originaldelar!

Däcksbyten
Vid däcksbyten kan du välja att ta med dig hela motorcykeln eller endast lösa fälgar. Montering samt balansering av däcket ingår alltid i jobbet. Tänk på att om det är monterat udivustning eller tillbehör som försvårar demonteringen av ett hjul, så debiteras löpande arbetskostnad. Av säkerhetsskäl monterar vi endast däck som vi sålt i samband med däcksbyte.

Lånemotorcykel
När du bokar servicetid kan du också hyra en lånemotorcykel, i mån av tillgång av lånecyklar. Mc’n lämnas ut till dig fulltankad och återlämnas till oss fulltankad.

VÅRA TEKNIKER:

Björn
Reservdelar
Telefon: 08-556 369 12
bjorn.a@avamc.se

Stojan
Mekaniker
stojan@avamc.se

Gerardo
Servicetekniker
gerardo@avamc.se

Mathias
Servicetekniker
Telefon: 08-5563 69 15
mathias@avamc.se

Inför besök hos oss:

  • Boka ditt besök i god tid. Under högsäsong kan det vara svårt att få tider.
  • När vi servar din motorcykel går vi igenom alla servicepunkter enligt tillverkarens rekommendationer.
  • Tag med serviceboken! Den är en värdehandling och viktig för att vi ska kunna identifiera din motorcykel och ge dig en stämpel.
  • För att garantin ska gälla på din motorcykel ska den servas hos en auktoriserad verkstad under garantitiden.


Försäkringsskador:

En kraschad eller stulen hoj kan förstöra en hel säsong. Därför ser vi till att så snabbt som möjligt få motorcykeln lagad eller löst så du snabbt kan komma ut på vägarna igen! Vi jobbar med alla typer av försäkringsärenden; alltifrån parkeringsskador till vagnskador och stöldskador.

Garantiärenden:

Vi hjälper dig gärna men om vi inte har levererat din motorcykel skall du självklart vända dig till din lokala handlare i första hand som äger garantiansvaret.
Vid service och underhåll däremot brukar vi i regel - i mån av tid - kunna hjälpa till oavsett var din motorcykel är inköpt.

Välkommen!

Adress: Mörtnäs Hagväg 13, 134 44 Gustavsberg

Telefon: 08-556 369 15

E-post: kundmottagningen@avamc.se