Välkommen till AVA MC – Din motorcykelexpert i hjärtat av Gustavsberg!

Hos oss på AVA MC handlar allt om passion för motorcyklar. Vi är etablerade 1975 och har ett halvsekel erfarenhet av att ta hand om och förbättra hojar, och vi älskar varje minut av det. Din motorcykel är inte bara ett fordon – den är en del av din livsstil, och vi förstår hur viktig den är för dig. Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniken, och vårt team av skickliga mekaniker är här för att säkerställa att din motorcykel alltid presterar på topp.

Vad vi gör

Vi erbjuder en mängd tjänster som täcker alla dina behov:

  • Service och underhåll – Regelbunden underhåll är nyckeln till en lång livslängd för din motorcykel. Vi tar hand om allt från oljebyte till fullständiga genomgångar.

  • Reparationer – Har något gått sönder? Inga problem! Vi fixar allt från småjusteringar till större motorreparationer.

  • Däckservice – Behöver du nya däck eller bara en balansering? Vi ser till att du får den bästa körupplevelsen och säkerheten.

  • Modifieringar – Vill du göra din hoj unik? Vi hjälper dig med anpassningar som förbättrar både utseende och prestanda.

  • Diagnostik – Med vår avancerade utrustning hittar vi snabbt och effektivt problemet och åtgärdar det.

  • Service, garanti och försäkringsärenden – Vi utför service, garanti och försäkringsärenden för både motorcykel och moped.

Vi är även en auktoriserad verkstad för Suzuki, Indian Motorcycle, Honda, Peugeot Motocycles, Kawasaki, Royal Enfield och Rieju. Vår fullserviceverkstad är utrustad för att hantera alla dina motorcykelunderhålls- och reparationsbehov. Våra utbildade tekniker använder de senaste verktygen och tekniken för att hålla din cykel igång smidigt.

Varför välja oss?

  • Erfarenhet: Vårt team har jobbat med motorcyklar i många år och har sett och löst nästan allt.

  • Personlig service: Vi är stolta över att erbjuda en personlig och vänlig service. När du kommer till oss, vet du att du får det bästa.

  • Kvalitet: Vi använder bara delar av högsta kvalitet för att säkerställa att din motorcykel fungerar perfekt.

  • Ärlighet: Vi tror på transparenta priser och ärliga råd. Du kan lita på att vi alltid gör det som är bäst för din motorcykel.

Hör av dig

Har du frågor eller vill boka en tid? Ring oss på 08-556 369 15 eller skicka ett mejl till service@avamc.se. Du kan också komma förbi vår verkstad på Mörtnäs Hagväg 13, 134 44 Gustavsberg – vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig med din motorcykel.

Följ oss på sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram för att få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen. Vi delar regelbundet nyttig information och uppdateringar direkt från verkstaden.

Vi ser fram emot att hjälpa dig och din motorcykel!


Auktoriserad verkstad för:

      

service@avamc.se Telefon: 08-556 369 15

Varmt välkommen till AVA MC!