Knox Skyddströja Urbane Pro MKII Svart Dam AA, Dubbel A Storlek 2XL Visa större

Knox Skyddströja Urbane Pro MKII Svart Dam AA, Dubbel A Storlek 2XL

Små i storleken

***STORSÄLJARE***

Köp till bröstskydd, 51-342-1

Mer detaljer

price starting from

3 499,00 kr

/ ST

Mer information

En facelift av succéprodukten Urbane Pro vilken fått en uppdatering på flera plan. Den största förändringen är att den kommer gå från säkerhetsklass A till AA vilken normalt används till kraftigare textiljackor och skinnjackor.

Denna förbättrade tekniska prestanda ger ingen minskad andningsförmåga eller extra vikt. Skyddströjans feminina design, slitstyrka, överlägsna stretchkomfort, låga vikt och andningsförmåga förblir intakt. Den viktigaste tekniska CE-klassificeringen är synlig via märkning i jackan och nytt emblem på ärmen lyfter fram Knox arv och design. En rem för att kunna fästa tröjan i användarens byxor har adderats. Den är tillverkad i starkt slittåligt tyg samt meshtyg med en klassisk look med snygga detaljer.

Försedd med de mycket bekväma CE-godkända skydden MICRO-LOCK från Knox vid axlar, armbågar samt ryggskydd och då i Level 2 vid rygg och Level 1 vid övriga. Möter CE-kraven EN17092 klass AA så lämpar den sig sig även att köra med helt separat utan krav på riv- och slitstark yttre jacka. Vill man ändå köra med ytterplagg så är man betydligt mer fri i val av typ. Dragkedja i front och stretchpaneler vid axlar och armbågar samt partier i stretchande mesh.

Mobilficka på insidan och alla skydd ligger i fickor och går att demontera för att tvätta plagget. Tummöglor vid ärmslut och vid bröstet kan enkelt ett CE-skydd monteras via kardborre.

Data sheet

Storlekar

Namn Produktkod Lager Pris Köp

Knox Skyddströja Urbane Pro MKII Svart Dam 2XL

51-346-01-2XL

I lager 3 499,00 kr