Sunwayfoto BM01-T Cell Phone Mount For Bike & MC

SBM-01T

T6061 aluminium. Vridbart fäste med klick-lägen. Perfekt mobilhållare för cykel, Moped, Scooter, MC, Quadro, Qooder, ATV, snöskoter, vattenskoter eller andra fordon.

Mer detaljer

I lager

price starting from

695,00 kr

/ ST

Mer information

Sunwayfoto BM-01T Cellphone Mount är en vridbar och smidig mobilhållare ( i T6061 aluminium) för cykel, MC, ATV, snöskoter, vattenskoter eller andra fordon. Det finns flera praktiska fördelar med att montera sin smartphone på styret, antingen det är en cykel, MC eller ATV. Vid cykelträning så vill man ofta hålla kolla på hastighet, tid, tempo och stigning. Vid körning av MC, ATV eller snöskoter så kan det vara smidigt att kunna köra efter GPS vid navigering eller se på skärmen vem det är som ringer. Sunwayfoto BM-01T är tillverkat i en T6061 aluminiumlegering, med en hårdanodiserad yta (typ III), som uppfyller mycket höga krav på korrosionsbeständighet och hållbarhet.

Mobilhållaren går att vrida 360° med fasta klick-lägen. Mobilfästet är riktigt bra och kan användas för smartphones, som har en bredd mellan 64-100mm. Max Tjocklek 10mm. Låsningen av mobilen blir bergfast, med låsning via ratt. Såväl mobilfästet som klämman för styret är gummerade (Rubber Pads) för högre friktion och för att skydda din mobiltelefon och styre från repor. Klämman för styret är utformat så det kan klämma såväl runda som ovala rör med en diameter mellan Ø21-41mm.

Data sheet

Storlekar

Namn Produktkod Lager Pris Köp